Yazın gelmesi ile birlikte havalar ısınıyor. Bu güzel havalarda sokaklar daha dolu ve cıvıl cıvıl olurken sokak modası trendleri göz alıyor. Trendlerde mevsim koşullarına bağlı olarak rahat ve dinamik modeller tercih ediliyor. Tasarımlarda yeşil, lacivert ve pastel tonların yanı sıra siyah ve beyaz da kullanılmış.

sokak modası trendi

sokak modası trendi

Militer Trendi: Son zamanlarda moda aleminin vazgeçilmezi olan yeşil 2015 sokak modası trendlerinde de kendini gösteriyor. Kamuflaj desenli ve yeşil etek, şort ve pantolonlar sokak modasına canlı bir enerji kazandırıyor. Militer yeşili yazlık elbiselerin salaş ve çok cepli modelleri bu sezon moda.

sokak modası trendi

sokak modası trendi

Rock Tarzı Trend: Rock tarzı özellikle batılı hanımların gözdesi. Her ne kadar feminen bir stil olduğunu düşünenler olsa da aslında öncelikle kendinden emin bir tarzın göstergesi. Deri ve deri görünümlü etek, şort ve pantolanların hakim olduğu trend modaya farklı ve özgün bir hava kazandırıyor. Tasarımlarda zımba ve belirgin fermuarlar zevkli bir trendin oluşmasına katkıda bulunuyor.

sokak modası trendi

sokak modası trendi

Yüksek Belli Şort: Farklı modellerdeki yüksek belli şort trendleri modaya tamamen değişik bir hava katıyor. Yüksek belli bikinileri ve pantolonları da bu sezon sıkça göreceğimiz kesin.

Yoruma Kapalı.