Yaz aylarında hem kadınların hem de erkeklerin vazgeçilmezi şortlardır. Özellikle deniz kenarında rahatlığı ve şıklığı ile tercih edilen şortlarda bu yıl hangi renk ve desenler moda. 2015 şort modelleri geçen yıldan farklı olarak hangi detayları barındırıyor? İşte 2015’in en güzel şort modelleri.

2015 Şort Modelleri

Her yaz olduğu gibi kadınlarda bu yıl da mini ve açık renk şortlar çok moda. Keten ve kot şortların yanı sıra penye şortlar da bu yaz plajlarda bir hayli revaçta olacak.

2015 şort modelleri

2015 şort modelleri

Özellikle tatil beldelerinde kısa şortlar akşam gezmeleri için ideal bir parça. İster keten olsun ister kot şort, şık bir üst ile kombinlendiğinde oldukça zarif bir görünüme sahip olmanızı sağlayabilir. Bu yıl çiçekli şortlar da bir hayli ilgi görecek gibi görünüyor. Ünlü markaların birbirinden şık ve gösterişli şort modelleri ile yaz mevsimi oldukça renkli geçecek.

2015 şort modelleri

2015 şort modelleri

Erkek şort modelleri de bir hayli iddialı. Bermuda şortlar yanında kapri şort modeleri de sıcak yaz günlerinde erkeklerin rahatlığı için tasarlanmış. Kısa şort giymekten hoşlanan erkekler için de markaların kısa şort kreasyonları bir hayli zengin. Özellikle kareli kumaşlar erkek şortlarında bu yıl da oldukça sık kullanılmış ve yine çok moda.

Yoruma Kapalı.