Bir dönem moda dünyasında transparan giysilerin trend olduğu görüşmüştü. İç gösteren giysiler vücuduna güvenen kadınlar arasında rağbet görmeyi başarmıştı ki, şimdi de 2015 çanta modası bizlere şeffaf çanta modelleri sundu.

şeffaf çanta modelleri

şeffaf çanta modelleri

İçinde ne var ne yok ortaya dökse de, kaliteli, şık ve farklı yapıları ile dikkat çeken bu çantalar spor şıklık sevenlerin her ortamda kullanabileceği türdeler. 2015 yazında trend parçaları üzerinizde bulundurmak istiyorsanız mutlaka şeffaf bir çanta edinmelisiniz.

şeffaf çanta

şeffaf çanta

Şeffaf Çantalar Ne Zaman Kullanılır?

İç gösteren çantalar yaz için uygun modeller. Kış aylarında slikon yapılara sahip bu çantalara doğru birer tercih olmayacaktır. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ortaya çıkabilecek olan bu eğlenceli çantalar sahip oldukları canlı renklerle yaz şıklığını tamamlayıcı olacaklardır. İçerisinde küçük bir çanta daha bulunan ve bu çantada gözükmesini istemediğiniz parçaları bulundurabileceğiniz transparan çantalar oldukça kullanışlı yapılara da sahiptir.

şeffaf çanta  modeli

şeffaf çanta modeli

Yaz tatili sürecinde de şeffaf çanta modelleri tercih edilebilir. Özellikle plaj için tasarlanmış olan bu tarzda çantalar da bulunuyor. Şeffaf plaj çantaları içerisinde seçimler yaparak bu trende plajda da ayak uydurabilirsiniz.

Yoruma Kapalı.