İnsanlar ayakkabılarını mevsimsel özelliklere göre tercih eder. Özellikle sonbahar ve kış aylarında satın alanın ayakkabılar mevsimsel şartlara uygun olup genellikle ayağın sıcak kalması sağlanır. Her yıl ilk bahar ve sonbahar aylarında ayakkabı markalarının sezon ürünleri mağazaların vitrinlerinde ve online alışveriş sitelerinin ana sayfasında yer alır.

Ayakkabı Modasında Kadife Modeller

2016-2017 Sonbahar - Kış Ayakkabı Modası

2016-2017 Sonbahar – Kış Ayakkabı Modası

2016-2017 Sonbahar – Kış Ayakkabı Modası içerisinde en seçkin ayakkabı modelleri renkleri ile her tarza uygundur. Farklı renk ve modellerde ayakkabıların yer aldığı sektörde özellikle siyah ve taba renkler her dönem olduğu gibi bu yılda en çok satılan ayakkabı rengi olmuştur.

Sonbahar ve kış aylarında satışı gerçekleştirilen kış ayakkabıları içerisinde kadınlar en çok diz kapağına kadar uzanan çizme modellerini tercih ederler. 2016-2017 modasında ayakkabılar farklı materyal ve desenlerden oluşup yüksek ve kare topuklu modeller göze çarpar.  Her dönem olduğu leopar desenli ayakkabılar kadınların diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da beğenerek aldığı ayakkabılardır. Kış modasında kadınların ilgi göstereceği ayakkabı modellerinden birisi de kadife ayakkabı modelleridir.

Yoruma Kapalı.