2019 yılında moda olan akımlar daha sezon gelmeden duyurulmaya başladı. Yeni sezon içinde yer alan birçok moda parçaları farklı renk ve desenler ile sunuluyor. Kendi stilinize en uygun olan tasarımları satın alarak yeni sezon modasına ayak uydurabilirsiniz.

Yeni sezon modası içinde yer alan leopar desenleri birçok farklı seçim ile kombinleme şansınız bulunuyor. Bunun yanı sıra neonlar, pop art desenler ile hazırlanan sanatsal tasarımlar, ışıltılı gümüşler ya da neonları tercih edebilirsiniz. Yeni sezon içinde aynı zamanda seksenli yılların akımı farklı şekilde yorumlanarak sunuluyor. Bu seçimler arasından sizin tarzınıza uygun olanları tercih ederek yeni moda akımına gardırobunuzda yer açabilirsiniz.

zayıf görünmek

zayıf görünmek

Yeni Sezon Işıltıları

Yeni sezon içinde yer alan ışıltılı tasarım uygulamalarında gümüşleri görebilirsiniz. Gümüş renginin tüm ışıltısını sunan elbiseler ve bluzların yanı sıra yeni sezonda kot pantolonlarda da taşlar ile süslemelere yer veriliyor.

Özellikle ışıltılardan hoşlanıyorsanız yeni sezonda yer alan tasarım modelleri arasından seçimlerinizi yaparak stilinize uygun olan modeller ile moda içinde yerinizi alabilirsiniz.

Yoruma Kapalı.